Dat LEGO® dit jaar uitgeroepen is tot sterkste merk ter wereld is ondertussen al wijdverspreid.*

Niet alleen het speelgoed zorgt voor de continuïteit van hun succes, maar ook de uitgebreide merchandising, de vele tv-series en de geplande LEGO® Ninjago film in september 2017 versterken LEGO®’s positie.

Vanaf dit Back-to-Schoolseizoen is er een gloednieuw LEGO® product op de markt: Lannoo Graphics brengt namelijk voor het eerst de LEGO® rugzakken en boekentassen op de Belgische, Nederlandse en Franse markt.

 

Maar waarom zijn deze LEGO® tassen nu zo verschillend van andere rugzakken en boekentassen?

  • Geen enkele LEGO® tas bevat PVC, wat hen uniek maakt in het ganse Back-to-Schoolgamma. LEGO® stelt dus niet alleen de gezondheid van het kind centraal, maar draagt zo ook zijn steentje bij aan een gezond milieu.
  • Daarnaast is veiligheid belangrijk: aan alle zijden van de tassen is reflecterend materiaal voorzien, zodat het kind altijd perfect zichtbaar is in het verkeer.
  • Ook hun ergonomisch comfort is kenmerkend: alle LEGO® tassen zijn lichtgewichten en geoptimaliseerd aan het lichaam van het kind.

Klik hier om meer te weten te komen over de LEGO® rugzakken en boekentassen.


 

About Author

Project Manager in real life, vader van 2, vice-voorzitter en Ambassador van LCC, en echtgenoot van Sophie. Mijn passie zijn de LEGO Ideas en Architecture en de moeilijk te vinden 400*** series, maar ik waag me ook geregeld aan micro- en mini build moc's.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten