Op Ebay is een polybag opgedoken van The LEGO® Ninjago Movie. De film, die in september 2017 verwacht wordt in onze zalen, mag ook rekenen op de nodige bijhorende sets, games, en merchandise.  Voorlopig geen officiële aankondigingen van het gamma, maar dus nu al een beeld van de polybag die naar mijn verwachting in een game zal zitten. We zien immers in de linker beneden hoek van de verpakking een code staan. Geduld wordt beloond en laten we gewoon afwachten tot de game hier zijn intrede zal maken.

In de poly vinden we Lloyd terug, die hier net als in de film, groene ogen heeft. Doorheen de gewone animatie reeksen konden we dit nog niet opmerken en ik hoop dat de film zal duidelijk maken vanwaar de kleur van de ogen.


 

About Author

Oprichter van LCC. Ik wilde een LEGO groep oprichten, met positieve sfeer. Een plek waar iedere AFOL in zijn waarde gelaten wordt en zijn LEGO passie op eigen manier kan delen met de anderen. Zelf ben ik minifiguren en polybag addict.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten