LEGO SYSTEM A/S

LEGO® Dimensions™ brengt nieuwe uitbreidingspakketten uit gebaseerd op de succesvolle franchises The Goonies™, Harry Potter™ en LEGO® City.
De verzamelbare LEGO®-minifiguurtjes Sloth, Hermione Granger en Chase McCain betreden elk hun eigen avonturenwereld en unieke Battle Arena.

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag de drie nieuwe uitbreidingspakketten voor LEGO® Dimensions™, de speelgoed- en videogamecombinatie van LEGO® bekendgemaakt. Het The Goonies™-Level pack, het Harry Potter™-Fun Pack en het LEGO® City-Fun Pack breiden de keuze aan ’s werelds populairste merken voor dit spel nog verder uit. Spelers kunnen hun speelervaring helemaal naar wens aanpassen door hun favoriete personages en werelden met elkaar te combineren. De in deze uitbreidingspakketten inbegrepen LEGO®-minifiguurtjes zijn voorzien van speciale gouden speelgoedlabels. Daarmee kunnen spelers een Battle Arena binnen de vrij spel modus van de avonturenwereld voor dat merk, vrijspelen. Elke Battle Arena heeft vier verschillende speltypen en bevat eigen vallen, speciale krachten en interactieve omgevingen die deze uniek maken.

Het The Goonies™-Level Pack bevat een volledig level van The Goonies™ gameplay, waarin spelers Sloth en Chunk helpen te ontsnappen uit de schuilplaats van de Fratelli’s en met de rest van de Goonies op zoek gaan naar de schat van One-Eyed Willy zoals in de bekende film uit de jaren ’80. Spelers kunnen de superkracht van Sloth gebruiken om door muren te breken of als Chunk spelen en zijn beruchte Truffle Shuffle gebruiken. Het herbouwbare piratenschip van One-Eyed Willy zeilt op het water en kan omgebouwd worden tot de Fanged Fortune en het Inferno Cannon. Het herbouwbare Skeleton Organ heeft sonarbeuk-vaardigheden en kan omgebouwd worden tot de Skeleton Jukebox en de Skele-Turkey voor extra spelplezier. Sloth biedt toegang tot een nieuwe The Goonies™-Battle Arena, en verder tot de avonturenwereld waarin spelers Mikey’s House, Inferno Cove en de Goon Docks kunnen ontdekken. Spelers kunnen voltooide en andere levels in het spel opnieuw spelen als een van de zeven andere Goonies-personages om extra puzzels op te lossen en meer verzamelvoorwerpen te vinden op hun reis door het LEGO®-multiversum.

Verder kunnen spelers hun toveravonturen uitbreiden met het Harry Potter™-Fun Pack van LEGO® Dimensions™, dat een LEGO®-minifiguurtje van Hermelien bevat. Zij kan toverspreuken zoals Wingardium Leviosa gebruiken om dingen te laten zweven, of Lumos om donkere plaatsen te verlichten. Ook kunnen spelers via haar de Harry Potter™-Battle Arena vrijspelen voor een spannende wedstrijd, en de avonturenwereld waarin ze locaties in Hogwarts, Hogsmeade en Diagon Alley kunnen verkennen. Spelers kunnen het bestuurbare 3-in-1-voertuig Buckbeak de Hippogriff bouwen en zijn stompaanval gebruiken om zilveren LEGO®-steentjes stuk te slaan. Daarna kan deze omgebouwd worden tot de Giant Owl en de Fierce Falcon voor nog meer spelvaardigheden.

Spelers kunnen de misdaad in het LEGO® Dimensions™-multiversum bestrijden met het LEGO® City-Fun Pack, dat het LEGO®-minifiguurtje van Chase McCain bevat. Chase kan een Miner worden om zilveren LEGO®-steentjes stuk te slaan, of een Fireman om branden te blussen met de Water Beam. Verder kunnen ze de LEGO® City Detective Scanner gebruiken om slechteriken op te sporen en zijn vermomming veranderen om meer vaardigheden vrij te spelen. In de LEGO® City-avonturenwereld zijn er allerlei nieuwe gebieden om te ontdekken, zoals de maanbasis van Blackwell en het politiebureau van LEGO® City. Spelers kunnen het ook opnemen tegen drie vrienden in de LEGO® City-Battle Arena. De 3-in-1-Police Helicopter van Chase kan bovendien worden gebouwd om flitsen af te vuren en is om te bouwen tot de Police Hovercraft en Police Plane voor nog meer vaardigheden in het spel.

 


 

About Author

Oprichter van LCC. Ik wilde een LEGO groep oprichten, met positieve sfeer. Een plek waar iedere AFOL in zijn waarde gelaten wordt en zijn LEGO passie op eigen manier kan delen met de anderen. Zelf ben ik minifiguren en polybag addict.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten