Tron Legacy

Door de Star Wars aanbiedingen die lopen gedurende de maand mei, wil LEGO wachten met het aankondigen van andere nieuwe aanbiedingen. De Europese Nieuwsbrief ziet er op die manier heel sober uit en je zal hem niet direct aantreffen deze week, want hij wordt normaal pas volgende week in de winkels gelegd. De US versie verschilt enorm met wat wij hier maar mogen verwachten, het verschil in markt is nog maar eens bewezen. Desondanks dat, zet ik de Nieuwsbrief toch maar neer.

 

Het enige merkwaardige dat ik eruit haal, zijn de maandelijkse Minibuilds. Vandaag was het autootje aan de beurt en volgende maand is dat een mooie Libelle. Afspraak in jouw LEGO Store elke eerste woensdag van de maand, tussen 16u en 18u. (Enkel voor kinderen van 6 tot 14 jaar)

Daarnaast is, zoals ik reeds op Facebook liet weten, de polybag 40268 R3-M2 aan de beurt. We blijven in Star Wars sferen in de maand mei. Je ontvangt deze polybag gratis van 7 tot 31 mei 2017, bij elke aankoop van een Star Wars product naar keuze. (Geen minimum bedrag vereist)

De aanbiedingen van May the 4th verder deze week, blijven 10% op alles en maar liefst 30% op nog 3 sets. (Elke dag een andere set)
Donderdag 4 mei: 75105 Millenium Falcon 
Vrijdag 5 mei: 75120 K-2SO
Zaterdag 6 mei: 75171 Battle on Scarif

Nog tot zaterdag 6 mei ontvang je bij elke aankoop aan Star Wars producten, met een minimum bedrag van €65, de mooie polybag van R2-D2 kado! Deze is echt de moeite en het is een hebbeding voor de Star Wars fans en verzamelaars.

En dat is het zowat voor de maanden mei en juni! Hier nog een overzicht van de nieuwsbrief zelf. We zien er de aankondiging van het zomer setje ‘Fun at the Beach’, een nieuwe NEXO Knights set en een nieuwe set van Elves en Creator 3 in 1.
Juni is gewoontegetrouw DUPLO maand en een DUPLO polybag kondigt zich gratis aan in die maand.

Vergeet je vouchers niet te gebruiken in mei en juni! (Vouchers waren enkel in de wall kalender die je gratis kreeg in de LEGO Store zelf. Die vouchers kan je niet online inruilen, maar enkel in een fysieke LEGO Store)

 

Gratis Polybag 30449 The Milano bij elke aankoop van €55 of meer aan LEGO producten.

 

 

 

Gratis DUPLO verrassing bij afgifte van de bon en zonder aankoopverplichting.

 

 


 

 

About Author

Oprichter van LCC. Ik wilde een LEGO groep oprichten, met positieve sfeer. Een plek waar iedere AFOL in zijn waarde gelaten wordt en zijn LEGO passie op eigen manier kan delen met de anderen. Zelf ben ik minifiguren en polybag addict.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten