LEGO SYSTEM A/S

Polybags verzamelen is mijn zwakte… ik kan geen winkel voorbij gaan zonder te kijken of er niet iets ligt wat ik nog niet heb. Hier in België is het zowieso al heel flauwtjes als het aankomt op de verkoop van de leuke kleine zakjes, waardoor ik dus altijd in het buitenland mijn kans ga wagen. Vandaag leg ik onder de loep: The Milano!

 

Deze polybag draagt het nummer 30449 en heeft de naam ‘The Milano’. Het wel gekende ruimteschip van the Guardians Of The Galaxy. Momenteel in de bioscoop kan je gaan kijken naar de tweede film van de helden uit deze fantasie reeks. Niks voor mij, al moet ik toegeven dat ik mij al een setje aanschafte en dat alleen om Baby Groot te bemachtigen. wat een schattig klein dingetje is dat zeg!

De polybag is vrij groot ten opzichte van andere polybags die we gewoon zijn. De inhoud is echter niet meer dan standaard.

Deze set heeft geen minifiguurtjes, dus voorlopig zijn er slechts 3 sets waar we minifiguren van Guardians Of The Galaxy kunnen in terug vinden.

We treffen er heel wat grijze en een beetje oranje en blauwe parts in, waarvan een deel nog eens apart verpakt zit in een zakje. Ook de gevouwen handleiding zit in de poly.

Het bouwen zelf gaat snel. Zulke build is peanuts voor de fervente bouwer!
Er zitten enkele leuke parts in, en het grijze schild dat zijn introductie maakte in het thema NEXO Knights, wordt gretig gebruikt in andere designs ook. Het ruimteschip ziet er best wel schattig uit en je herkent natuurlijk onmiddellijk de vormen van The Milano.

De vleugels zijn beweegbaar door de ball-joints. De looks zijn vrij basis en de kleuren combinaties zijn best ok. Maar al bij al is dit geen ‘wauw’ constructie, dat komt natuurlijk omdat dit een mini build is en geen gedetailleerd setje in grotere schaal.

De handleiding is ter grootte van een A4, wat we standaard wel krijgen in een poly.

Gewoonte getrouw zijn er reserve onderdelen aanwezig. (Eigenlijk zijn het extra onderdelen die zorgen dat de machine het gewicht herkent) Hier beperkt tot 3 stukjes.

 

Geen super constructie en weinig details.
de kleuren spreken wel aan en je herkent de vorm van The Milano wel onmiddellijk.
Het design van de verpakking is wel leuk en mooi, wat voor mij ervoor zorgde dat de verwachtingen iets hoger lagen.
Maar als verzamelaar van polybags ben ik gewoon tevreden!

Deze polybag is gratis te krijgen van 24 tot 28 mei 2017, bij afgifte van de kalender bon nr5 én als je voor €55 of meer koopt aan Super Heroes producten.


About Author

Oprichter van LCC. Ik wilde een LEGO groep oprichten, met positieve sfeer. Een plek waar iedere AFOL in zijn waarde gelaten wordt en zijn LEGO passie op eigen manier kan delen met de anderen. Zelf ben ik minifiguren en polybag addict.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten