Zijn jullie ook zo dol op LEGO® kledij? Ik koop voor mijn zoontje alvast heel wat uit het gamma van LEGO® WEAR. Het leuke is dat je gewoon online kan shoppen en alles wordt keurig aan huis geleverd. Om de Paas dagen te vieren heeft LEGO® WEAR nu een stoere aanbieding… alle denim items kan je aanschaffen met maar liefst 30% korting! Shoppen maar…

Stoere jasjes of comfy jeans, dit alles zit in de huidige collectie aan leuke LEGO® kledij. De prijzen vallen goed mee en met de korting nu kan je het echt niet laten liggen. Hier slechts een kleine greep uit het huidige assortiment:

Voor de allerkleinsten is er de DUPLO collectie, die begint vanaf maat 74. En kids die maat 152 dragen kunnen ook nog net genieten van deze coole kledij. Kijk op de site van LEGO® WEAR en vul je mandje maar!
De verzending geschied binnen de 4 tot 8 dagen, afhankelijk van de voorraad in de stock. De verzending is gratis als je voor meer dan €100 koopt.

Stoere jongens en meisjes, zet jullie LEGO® WEAR denim outfit op onze LCC pagina!


 

About Author

Oprichter van LCC. Ik wilde een LEGO groep oprichten, met positieve sfeer. Een plek waar iedere AFOL in zijn waarde gelaten wordt en zijn LEGO passie op eigen manier kan delen met de anderen. Zelf ben ik minifiguren en polybag addict.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten