Rock That Block Part 2 zit er weer op! Maanden voorbereiden en weken intensief werken… en voor je het weet sta je weer voor een lege opgeruimde zaal. Zeer moe maar voldaan spendeer ik vandaag en morgen even tijd met mijn gezin, zodat ik tijd kan goed maken die ik de voorbije periode heb laten links liggen.

Ik bedank graag de aanwezige leden/exposanten van LCC die mooie bouwwerken hebben gemaakt, de vrijwilligers die zonder morren een gans weekend paraat stonden, het team van ACT dat uit Frankrijk langs kwam met prachtige bouwwerken en ook onze goede vriend Huw Millington, oprichter van Brickset, die uit de UK langs kwam om een gans weekend zijn treinen lay out te exposeren. Alle leden konden een leuk Brickset mascotte van hem ontvangen en hij was aanwezig bij elke activiteit die we het voorbije weekend hadden. De kers op de taart was gisteren avond ons diner, waar we met ons allen in ontspannen sfeer konden nagenieten van de beurs met een heerlijk buffet en veel leuke babbels. Een beloning voor ons harde werk! Hij liet al vallen dat hij het een geweldig weekend vond en graag terug zou komen volgend jaar en dat hij enkele andere AFOL zou aanzetten om deel te nemen. We kunnen alleen maar blij zijn dat ook internationale AFOL onze beurs aanbevelen omwille van de goede organisatie en de sfeer die er heerst.

Dat was de noot die gedurende het gehele weekend te horen was van zowel bezoekers als exposanten: de organisatie van RTB2 was tot in de puntjes afgewerkt, de zalen waren goed ingedeeld en de netheid van de beurs viel velen ook op. De aanwezigheid van de vele vrijwilligers maakte het geheel ook af! Hun inzet en vriendelijkheid werd door veel bezoekers als zeer positief ervaren. Ik ben heel trots op mijn leden, echt waar! Ik heb het familie gevoel meer dan ooit tevoren ervaren en ook uit de feedback van de leden zelf heb ik duidelijk begrepen dat dit ook zo ervaren werd. Er werden dan na afloop ook wel wat welgemeende knuffels uitgedeeld.

We hebben dit jaar 1800 bezoekers over de vloer gehad. Voor maar een tweede editie en met de ‘Ronde van Vlaanderen’ is dit zeker niet slecht! We groeien dus, dat is een feit. Er zijn dit jaar minder flyers bedeeld en toch meer bezoekers gekomen… we worden goed gezien en de mond aan mond reklame doet zijn werk. Ook de burgemeester en zijn schepenen brachten ons een bezoek. Ik heb begrepen dat Waregem trots is op ons event en we hebben kort gepraat over een eventuele samenwerking. Ik ga dus graag in gesprek met het gemeentebestuur om te kijken wat wij als LEGO® fanclub kunnen betekenen voor de gemeente en hoe we kunnen zorgen dan Rock That Block een nog grotere en leukere trekpleister wordt voor het publiek! Jullie weten het, deze dame hier geeft nooit op en zal alles doen wat ze kan om iets tot een succes te maken! En dat gevoel hou ik vast met beide handen… ik ga ervoor! LCC en daarnaast ook ToverBlokjes!

Uiteraard is dat succes enkel mogelijk met ook de positieve inbreng die elk van jullie doen. Mooie bouwwerken, reklame maken, maar ook de steun in de organisatie zijn van algemeen belang. Ik heb jullie aan het werk gezien.dit weekend en ik ga zeker onthouden wat jullie allemaal gedaan hebben om ervoor te zorgen dat deze editie spetterend was. Ja, ik voel mij als een moederkloek, trots en blij!

Op naar een derde editie!


About Author

Oprichter van LCC. Ik wilde een LEGO groep oprichten, met positieve sfeer. Een plek waar iedere AFOL in zijn waarde gelaten wordt en zijn LEGO passie op eigen manier kan delen met de anderen. Zelf ben ik minifiguren en polybag addict.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten