LEGO SYSTEM A/S

Zaterdag is het zover! Rock That Block opent haar deuren voor het publiek om 10u stipt!
Dit jaar 2 zalen vol bouwblokjes-plezier en we zetten onze traditie verder met de goede sfeer, de babbels en een lach! Rock That Block is de bijeenkomst voor de echte LEGO® liefhebbers… want we zijn steeds op zoek naar leuke en vernieuwende activiteiten en dat alles gecombineerd met onze gezellige familiale sfeer. En zo zullen jullie dit jaar getrakteerd worden op heel wat leuks! Zijn jullie er klaar voor? Wij alvast wel!

Op zaterdag 1 en zondag 2 april vindt de tweede editie van onze eigen beurs plaats. Rock That Block staat garant voor plezier en ontspanning voor jong en oud. Kom naar het OC Nieuwenhove, Kerkhofstraat 30 te Waregem en laat je onderdompelen in de wondere wereld van LEGO®.

Wat mogen jullie zoal verwachten?

Expo:
Verschillende LEGO® fans komen hun bouwwerken en/of eigen ontwerpen tentoon stellen. Dit jaar 2 zalen ter beschikking. De trekpleister wordt onze community build en ook Geert en Yorben trakteren jullie op iets heel groot!

Verkoop:
A2 Toys heeft een stand waar je nieuwe LEGO® sets kan aankopen en er is een standje waar je losse onderdelen kan aanschaffen. Daarnaast verkopen sommige leden hun tweedehands setjes of dubbele exemplaren.

Ruilmoment:
Ruiluurtje op zaterdag van 14u tot 15u. Kom je dubbele minifiguren ruilen met andere verzamelaars. De Batman Minifiguren zijn momenteel heel gewild bij de verzamelaars. Heb je dubbele polybags? Breng die ook gerust mee!

Junior Competition:
Bouwwedstrijd voor kinderen: Wordt jij de nieuwe Meester Bouwer? Doe mee en waag je kans.
Van 16u tot 17u30. Voorwaarden tot deelname en reglement lees je HIER.

4th Build Competition:
LEGO® organiseert een wedstrijd waaraan wereldwijd slechts 9 erkende clubs mogen deelnemen. LCC is uitgekozen om hieraan deel te nemen. Iedereen kan een eigen bouwwerk maken met één van de 4 voorgelegde CREATOR sets. Je leest HIER meer over deze wedstrijd. Je hebt nog tijd tot woensdag om je in te schrijven!

Visitors Challenge:
Elk uur zullen 5 bezoekers de kans krijgen om deel te nemen aan een mini bouwwedstrijd in piratenstijl. Bouw zo snel je kan het CREATOR setje en misschien win jij wel een leuke polybag!

Goed doel:

ToverBlokjes zorgt voor kinderanimatie, waarvan de opbrengst gaat naar hun goede doel. Doe mee aan 5 leuke opdrachten die je moet uitvoeren in beide zalen. Behaal je Superhelden Diploma en kies een leuke attentie na afloop. Door je deelname steun je het initiatief en help je kinderen in ziekenhuizen aan LEGO setjes om te bouwen tijdens hun opname.

Voor de kids:
Een leuke bouwhoek met duizenden blokken voor de allerkleinsten.
Springkasteel gesponsord door KURDO.
Op zondag zullen 2 speeljuffen aanwezig zijn om de kleinsten te entertainen in LEGO-stijl.

Consumeren:
Geniet van frisdrank, koffie/thee, wijntje of Cava en lekkere snacks in The Brick Café
Een food truck aan de zaal zorgt voor heerlijke frietjes ter plaatse.
Onze exposanten worden op zaterdag getracteerd door belegde broodjes van Steven Foodbar.

Extra:
Loterij met prijstrekking op zondag voor afsluiten. (Prijzen kunnen nadien worden afgehaald op verschillende locaties. Winaars worden per mail gecontacteerd)
Muzikale LEGO® ervaring, nog nooit elders vertoond.

Internationaal:
Mark Guest van de Bricks & Bricks Culture magazines en peter van onze club. Mark komt langs om ons zijn verhaal te vertellen.
Huw Millington van Brickset.com, wereldwijd de grootste LEGO® nieuws site en database. Hij komt exposeren met een treinen lay out.

Geniet bovenal van de swingende sfeer!


About Author

Oprichter van LCC. Ik wilde een LEGO groep oprichten, met positieve sfeer. Een plek waar iedere AFOL in zijn waarde gelaten wordt en zijn LEGO passie op eigen manier kan delen met de anderen. Zelf ben ik minifiguren en polybag addict.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten