Alweer een tijd geleden dat ik wat schreef hier, en dat is niet omdat ik geen zin meer heb. Ik heb het gewoon razend druk! Een club runnen is geen lachertje, neem dat maar van mij aan. En zeker niet als je perfectionistisch ingesteld bent en daarenboven nog eens een HSP’er bent. Ik steek het niet onder stoelen of banken, ik ben wie ik ben… you love me or you hate me. Gelukkig is dat laatste eerder zeldzaam en komt dat slechts voor bij mensen die me niet echt persoonlijk kennen, maar uit gaan van commentaren van derden.

Dit gezegd zijnde, ik spring van het ene project naar het andere. Vliegen naar Billund, interviews, artikels, regelingen treffen voor de club, ToverBlokjes die meer vorm krijgt, de beurs…. Ja ja, onze beurs komt eraan! Alle hens aan dek! We hebben dit jaar maar liefst 2 zalen geboekt en het wordt fantastisch lieve mensen!

Een beurs regelen ‘à la Sophie’ wil zeggen dat elk detail in orde moet zijn. Ik ben ook niet het type voorzitter dat al het werk gaat uitbesteden, neen ik ben aanwezig van begin tot einde… vorig jaar was ik dus kapot na afloop, maar het was me verdorie de moeite waard. Ik vind dat bestuur actief moet meewerken en niet op een luie stoel hoort te zitten. Ook dit jaar ga ik mijn stappenteller op zak hebben en misschien breek ik mijn record wel. Vorig jaar stapte ik 30km op de beurs! Ik heb oog voor detail, tot grote frustratie van Gaetan soms, want die mag dan altijd wel een nieuw formulier ontwikkelen, of er moeten nieuwe dingen worden aangeschaft zoals passende Tshirts bijvoorbeeld… voor mij is organisatie van groot belang! Elk klein papiertje dat geprint wordt, zal het logo van de beurs bevatten… branding heet dat.

Dus ik zal even verduidelijken dat een beurs organiseren niet enkel de zaal vullen is met tafels. Het is daarnaast ook nog: zorgen dat je verzekerd bent, de gemeente inlichten, zorgen voor infrastructuur als nadars, tafels, stoelen, de bar moet gevuld zijn, de elektriciteit moet ok zijn, de tafels moeten netjes bekleed zijn, zorgen dat er eten is voor de exposanten, printen van affiches, drank bonnetjes, wegwijzers, programma’s, de tombola prijzen en tickets, de Tshirts ontwerpen en bestellen, de bedankjes voor de vrijwilligers en exposanten, wisselgeld bestellen in de bank, persconferenties gaan doen, websites en media aanschrijven, de exposanten een plek geven, tafels schikken …. en ik vergeet hier nog meer te noteren. Mijn hoofd draait ervan! Ow ja… en alles wat met ToverBlokjes te maken heeft… maar gelukkig zijn Evy en Sarah ook aan boord en heb ik hier hulp bij.

Het belooft een geweldige beurs te worden! De sfeer onder de leden zit al goed, want we zijn 1 grote familie. En nu het publiek nog. Ik zorgde al voor heel wat media aandacht en de komende dagen zullen er in de kranten nog wel meer artikels verschijnen. Ook heeft Gaetan heel wat sponsoring gedaan, zoals alle drukwerk en de roll-up banners (ook die van ToverBlokjes). Ik ben zo enthousiast dat ik bijna bezwijk terwijl ik dat hier allemaal neerpen!

Ik ben zaterdag nog naar de LEGO® Store van Lille geweest en zag daar de nieuwe Elves sets. Ik vond die felgekleurde  trolletjes erin zo schattig, dat ik prompt alle dozen mee had om nog een last minute MOC te gaan maken. Daarnaast moest ik nog een bestelling doen via BL… amai mijn portemonnee! Maar goed, die MOC zal hopelijk enkele beurzen meegaan denk ik. Als hij nu al af geraakt… Ik heb altijd veel ideetjes, maar de uitvoering laat op zich wachten omdat ik zo veel te doen met het organisatorisch aspect. Maar op een dag… dan …. tja… geen idee wat de toekomst zal brengen.

Ik wens iedereen een warm welkom toe! Kom langs en maak kennis met onze leden, en kom zeker een goeie dag zeggen aan de LCC stand. We zijn er om al jullie vragen te beantwoorden en geven jullie graag de nodige uitleg over de club en de werking/visie ervan.

Tot 1 april!

Alle info over de beurs vind je HIER.


About Author

Oprichter van LCC. Ik wilde een LEGO groep oprichten, met positieve sfeer. Een plek waar iedere AFOL in zijn waarde gelaten wordt en zijn LEGO passie op eigen manier kan delen met de anderen. Zelf ben ik minifiguren en polybag addict.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten