Inmiddels hebben wij vernomen dat deze actie voorlopig alleen in Italië geldig is in de certified Stores en dus nog niet voor de Flagship Stores bij ons. Deze actie komt wel tot bij ons, maar dus voorlopig niet op de vermelde datum in het artikel hieronder.

 Bouwinstructies vind je HIER.

Wie tussen 16 en 31 januari in de LEGO Store een CREATOR EXPERT product koopt, ontvangt gratis deze mini versie van de VW BEETLE. Hoera!

Het setje 40252 was al vorige week gekend geraakt in Azië en nu kunnen we dus melden dat het ook in de EU beschikbaar zal zijn. Ik weet momenteel alleen dat het in de Stores zelf beschikbaar zal zijn, of het ook online zal gelden is tot op heden niet gecommuniceerd. (Ik vermoed van wel, omdat in NL dus geen Stores zijn)

Om dit setje te bemachtigen moet je dus een CREATOR EXPERT product aanschaffen, begin maar al te dromen welk dat zal zijn…. want dat zijn net de sets die in de duurdere categorie vallen.
Wie zijn Assembly Square nog niet kocht, stel het dus maar uit naar 16 januari en ga naar huis met dit mooie doosje!


 

About Author

Oprichter van LCC. Ik wilde een LEGO groep oprichten, met positieve sfeer. Een plek waar iedere AFOL in zijn waarde gelaten wordt en zijn LEGO passie op eigen manier kan delen met de anderen. Zelf ben ik minifiguren en polybag addict.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten