LEGO SYSTEM A/S

Wat worden er veel poly gespot de laatste dagen! En deze is heel leuk, alleen jammer dat het een sleutelhanger bevat. Maar desalniettemin komt deze zeker in mijn collectie!

Deze poly is geproduceerd in China als ik het goed voor heb, omdat de part count er in het Chinees op vermeld staat. En toch is deze beschikbaar hier in België en Nederland via Brickshop.nl. Dus mijn instinct zegt dat de Chinese goods toch ook hier zullen beschikbaar zijn weldra…


 

About Author

Oprichter van LCC. Ik wilde een LEGO groep oprichten, met positieve sfeer. Een plek waar iedere AFOL in zijn waarde gelaten wordt en zijn LEGO passie op eigen manier kan delen met de anderen. Zelf ben ik minifiguren en polybag addict.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten