De Feestdagen dit jaar staan voor mij niet echt heel veel in de spotlight. Samen komen met de familie zat er niet in voor Kerst en mijn man en ik, samen met de 3 kleintjes, brachten Kerstavond door in het ziekenhuis met mijn oudste zoon. Om dit op te fleuren deed ik een warme oproep een tijd terug om zoveel mogelijk Kerstkaartjes op te sturen naar hem. Er is massaal op gereageerd en ik wil iedereen die een kaartje naar hem stuurde van harte bedanken. Ik vernam dat er zelfs nog kaartjes onderweg zijn! (Dus niet alle kaartjes staan op de foto hier, maar ik maak en nieuwe foto van zodra ik alles binnen heb)

Mijn project ToverBlokjes is inmiddels officieel van start gegaan. Ik begaf mij gisteren in de late namiddag naar het OLV van Lourdes Ziekenhuis te Waregem om er LEGO® (DUPLO) uit te delen aan de kindjes die niet naar huis konden op Kerst avond. Ik heb genoten van dat moment, omdat het een goed gevoel geeft iets positief te kunnen doen voor anderen. Het is een klein gebaar, maar ik merkte dat de ouders aanwezig ter plaatse blij waren dat er aan hun kindje gedacht werd. Veel zuigelingen momenteel in opname met luchtwegproblemen helaas. DUPLO was dan ook wat ik het meest heb uitgedeeld, maar dat is dus de start voor elke bouwer onder ons!

Mensen die een like willen geven op de pagina van ToverBlokjes, hou je niet in. Het is fijn dat dit project massaal gedeeld en gesteund wordt. Mijn doel is om zoveel mogelijk ziekenhuizen mee te krijgen in dit project en ik hoop weldra toch grote sponsors mee te kunnen verwelkomen aan boord. Mochten jullie hier kunnen helpen aan juiste contacten, neem zeker contact op met sophie@toverblokjes.be.

Bedankt aan alle leden van LCC die inmiddels al wat geschonken hebben, of willen schenken, aan alle mensen die te kennen hebben gegeven dat ze een brick willen kopen ter steun… Het betekent veel voor mij dat jullie mijn project een warm hart toe dragen. Iedereen die LEGO® setjes schenkt mag zelf een sticker erop bevestigen, zodat het gevoel van zelf iets ingebracht te hebben effectief voelbaar is.

Ik wil jullie ook nog meedelen dat het bestuur van ToverBlokjes een nieuw lid aan boord van het bestuur heeft.
Naast Gaetan en Sarah is nu ook mijn goede LEGO vriendin Evy van de partij. Op oudejaarsavond komen wij samen en je mag er zeker van zijn dat wij niet enkel zullen feesten maar dan ook tijd zullen uitrekken om te bespreken hoe we ToverBlokjes het best kunnen uitbouwen. 3 dames die dit goede doel zullen uitbouwen… het kan niet mis gaan! Gaetan wil ik bedanken voor de steun achter de schermen, zijnde het maken van de website (still going on) en alle andere IT dingen waar ik geen verstand van heb of geen tijd voor heb.

2017 wordt een keerpunt in mijn leven, dat is zeker. Ik gooi wat ballast over boord en focus mij graag op de dingen die mij plezier verschaffen… en dat zijn onder andere lachende kinder gezichtjes! (Ook lachende gezichtjes van mijn leden hoor!) Niks mooier dan de onschuld van een kind, het zuivere van hun zieltje…. zij zijn onze toekomst! Dus ik zet me graag in voor onze toekomst… en dat met iets wat me zelf heel veel goed doet… LEGO®!

Ik wens alle lezers van LCC.builders en alle volgers van ToverBlokjes fijne feestdagen en een spetterend 2017 toe! Ik hoop jullie allemaal te ontmoeten tenzij op een LCC event, LEGO® beurs, MM van LCC of ten voordele van ToverBlokjes.

 -Sophie –

 

 


 

About Author

Oprichter van LCC. Ik wilde een LEGO groep oprichten, met positieve sfeer. Een plek waar iedere AFOL in zijn waarde gelaten wordt en zijn LEGO passie op eigen manier kan delen met de anderen. Zelf ben ik minifiguren en polybag addict.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten